Autentikoiva SMTP

Asiakkaanamme voit käyttää autentikoivaa SMTP:tä ilman lisäveloitusta.

Voit tällöin käyttää meidän palvelimia lähtevän postin palvelimina riippumatta siitä minkä operaattorin verkossa sillä hetkellä olet. Palvelu toimii erinomaisesti käyttäjillä jotka käyttävät sähköpostia puhelimelta, tabletilta tai kannettavalta tietokoneelta joka saattaa olla välillä puhelinoperaattorin GSM/3G/4G verkossa, toimiston verkossa tai joskus vaikkapa jonkin asiakkaan verkossa.

Palveluiden tilauksen yhteydessä olet saanut sähköpostitse tilitiedot joissa kerrotaan palvelin jolle palvelusi on luotu. Palvelimen nimi on yleensä srvr05.xetpoint.com, srvr06.xetpoint.com tai srvr07.xetpoint.com

Jos palvelusi on luotu esim. srvr07.xetpoint.com palvelimelle, kannattaa sinun asettaa saapuvan- ja lähtevän postin palvelimen nimeksi srvr07.xetpoint.com.

Autentikoivan SMTP:n käyttäjätunnus- ja salasanat ovat on samat kuin hallintapaneelissa luomasi sähköpostiosoitteen käyttäjätunnus ja salasana, esimerkiksi etunimi.sukunimi@yritys.fi

Kaikki palvelimemme tukevat sähköpostissa salattujen protokollien käyttöä. Näin ollen suosittelemme POP3s tai IMAPs protokollien käyttöä sähköpostin lukuun ja salatun SMTP-protokollan käyttöä lähettämiseen.

Porttinumerot:
POP3s: 995
IMAPs: 993

Lähtevän postin palvelin:
SMTP, StartTLS: 587
SMTP, SSL: 465