Miten lähetätte laskut? Miten voin maksaa laskuni?

Tilatessasi palveluitamme lähetämme sinulle laskun automaattisesti PDF-tiedostona ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseesi noin 1 h viiveellä tilauksesta.

Jatkossa lähetämme uudet laskut 14 päivää ennen maksetun laskutusjakson umpeutumista sähköpostiisi, postitse tai verkkolaskuna.

Lähetämme laskut Finvoicer-laskutuspalvelun kautta.

Maksutavat

Tarjoamme seuraavat maksutavat:
- laskutus (PDF-lasku sähköpostitse, paperilasku postitse, verkkolasku, e-lasku)
- PayPal (PayPal, luottokortit, maksuvälittäjänä PayPal.com)
- 2CheckOut (luottokortit, maksuvälittäjänä 2CheckOut.com)
- Bitcoin (maksuvälittäjänä Bitpay.com)

Jos haluat maksaa palvelusi muuten kuin laskulla, kirjaudu asiakastilillesi osoitteessa https://customers.xetnet.fi/ ja valitse avoin lasku. Klikkaamalla laskua voit vaihtaa maksutavaksi jonkun muun kuin laskutuksen ja maksaa avoimen laskun heti. Suoritus kirjautuu järjestelmäämme ja avoinna oleva lasku kuittaantuu suoritetuksi Finvoicerilla noin vuorokauden viiveellä.

• 34 käyttäjän mielestä tästä artikkelista oli hyötyä