Yleiset sähköpostiasetukset

Oheiset asetukset toimivat yleisesti ottaen kaikissa verkkotunnuksissamme.
Saapuvan postin palvelin: mail.verkkotunnus.fi
Lähtevän postin palvelin: käytä oman Internet-yhteydentarjoajasi palvelinta
Webmail: http://webmail.verkkotunnus.fi

Saapuvan postin palvelimet tukevat POP3- ja IMAP-protokollia.

Jos haluat käyttää salattuja protokollia sähköpostin lukemiseen voit käyttää IMAPS ja POP3S prokollia. Pyydä tällöin asiakaspalvelustamme lisätiedot oikean palvelinnimen käyttöön jotta et saa virheilmoituksia sertifikaatista.

Sähköpostiohjelman käyttäjätunnus:
Huomaa että sähköpostiohjelmaan on asetettava käyttäjätunnus muodossa joka sisältää myös verkkotunnuksesi. Jos sähköpostikäyttäjätunnuksesi on vaikkapa niilo.nimeton ja verkkotunnuksesi on verkkotunnus.fi on esim. Outlookiin tai Thunderbirdin tilitietoihin syötettävä käyttäjätunnukseksi niilo.nimeton@verkkotunnus.fi
  • 15 käyttäjän mielestä tästä artikkelista oli hyötyä